Salată De Sparanghel Prăjită

Salată De Sparanghel Prăjită
Salata de sparanghel prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 8 și costă $1.6 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 194 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Un amestec de sparanghel, ulei de măsline, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Sparanghel Prăjită, Sparanghel prăjit cu salată de ouă, și Salată de sparanghel prăjit și ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți și aruncați capetele dure ale sparanghelului; îndepărtați solzii cu un cojitor de legume, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
3
Se amestecă împreună 1 lingură. ulei de măsline, 1 1/2 linguriță. busuioc tocat, 1/2 linguriță. piper de lămâie și 1/4 linguriță. sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BusuiocBusuioc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați sparanghel în amestecul de ulei de măsline și aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
5
Așezați sparanghelul pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți sparanghelul la 425 timp de 13 până la 15 minute sau la gradul dorit de tandrețe. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Bateți împreună oțet balsamic, usturoi și 7 linguri rămase. ulei de măsline, 1 lingură. busuioc și 1/4 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Aruncați împreună roșiile, ardeiul gras, ceapa și 1 lingură. amestec de oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Ardei GrasArdei Gras
TomateTomate
CeapăCeapă
9
Aranjați salata pe farfurii individuale de servire. Se acoperă cu amestec de roșii și sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Salată VerdeSalată Verde
TomateTomate
10
Adăugați avocado chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
11
Stropiți cu amestecul de oțet balsamic rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
12
Notă: pentru a face înainte, aruncați împreună roșiile, ardeiul gras și ceapa fără să vă îmbrăcați. Păstrați aceste ingrediente gata de utilizare într-un recipient etanș la frigider până la cinci ore. Pansamentul și sparanghelul pot fi, de asemenea, făcute cu până la opt ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
SparanghelSparanghel
TomateTomate
CeapăCeapă
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
OcaziiPaști
Revista