Salată de spanac și ciuperci
Salata de spanac și ciuperci este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 165 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Încercați Salată De Spanac Cu Ciuperci, Salată De Spanac Cu Ciuperci, și Salată De Spanac Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform. Se sfărâmă și se lasă deoparte. Rezervați 2 linguri de grăsime de slănină.
Puneți ouăle într-o cratiță și acoperiți complet cu apă rece. Aduceți apa la fierbere. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Se scoate din apă fierbinte, se răcește, se curăță și se taie în pene.
Întoarceți 2 linguri de grăsime de slănină în tigaie, amestecați zahărul, oțetul, apa și sarea. Păstrați cald.
Spălați și îndepărtați tulpinile din spanac, uscați bine și rupeți-le în bucăți într-un bol de salată.
Se toarnă pansament cald și se aruncă până se acoperă.
Salata de Top cu ciuperci și slănină, garnisiți cu ou.