Salata de salată de conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.39 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 432 calorii. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de zahăr, conopidă, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare sunt Salată Cremoasă De Conopidă-Salată, Supă de conopidă cu ceapă balsamică și salată ofilită, și Cupe de salată de orez de conopidă cu sos de arahide Sriracha.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, strat salată verde, conopidă, slănină, ceapă, zahăr și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întindeți maioneza deasupra; nu aruncați. Acoperiți și răciți timp de 2 ore sau peste noapte. Aruncați chiar înainte de servire.