Salata de rădăcină de păstrăv-țelină afumată este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. O porție conține 278 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți păstrăv, rădăcină de țelină, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Plăcinta Cu Pere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Supă cremoasă de rădăcină de țelină cu păstrăv afumat, Somon afumat și rădăcină de țelină Bisque, și Gratin de cartofi și rădăcină de țelină cu eglefin afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați sucul de lămâie, uleiul de măsline, muștarul și maioneza până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Maioneză
Ulei De Măsline
Muștar
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați rădăcină de țelină, pere, radicchio, păstrăv și ceapă verde și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Telina
Apa Plus 2 Linguri Sare
Păstrăv
Pere
3
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
4
Puneți salata pe farfurii și presărați migdale deasupra sau amestecați migdale și serviți salata din castron.