Salată De Pui Filipineză
Salata de pui filipineză este o lactate gratuit rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 228 calorii. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 259 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Un amestec de stafide, piept de pui, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Salată de macaroane în stil filipinez, Filipineză Pui Afritada, și Filipineză Pui Adobo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la foc mic la foc mic.
Adăugați pieptul de pui în apă și gătiți până nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Scoateți puiul din apă și lăsați să se răcească înainte de a mărunți carnea într-un castron mare.
În timp ce puiul gătește, aduceți la fierbere o oală cu apă ușor sărată. Gatiti macaroanele la fiert pana cand sunt fierte, dar este inca ferm la muscatura, aproximativ 8 minute.
Scurgeți și clătiți cu apă rece pentru a opri procesul de gătit până când pastele sunt reci la atingere.
Se adaugă în castron cu puiul.
Amestecați ananasul, mărul, țelina, morcovul și stafidele în castron; aruncați pentru a combina.
Adăugați maioneza, zahărul și sarea condimentată; amestecați ușor amestecul până când este acoperit uniform. La frigider cu cel puțin 30 de minute înainte de servire.