Salată De Porc Thailandeză

Salată De Porc Thailandeză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de porc Thailandeză. Această rețetă servește 2 și costă 2,99 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 400 de calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de coriandru, mentă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Larb de porc (salată thailandeză cu carne de porc, ierburi, Chili și praf de orez prăjit), Salată De Porc Thailandeză, și Salată De Porc Thailandeză.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați varza, coriandrul și menta; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Carne de porc la grătar, acoperită, la foc mediu sau se fierbe 4 in. de la căldură timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru de carne citește 160 <url>. Feliați carnea de porc și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Într-o tigaie mică, călește ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați caju, sare, cayenne și carne de porc; se încălzește. Se amestecă sucul de lămâie și zahărul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
CajuCaju
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
5
Se ia de pe foc.
6
Împărțiți amestecul de varză între două farfurii de servire. Se acoperă cu amestec de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 63 de dolari pe sticlă.
Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs
Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs
Grunhaus este relativ nou în producția GG, după ce s-a alăturat VDP (Verband Deutscher PR. Ei fac două GG-Herrenberg și Abstberg. Abtsberg domnește suprem, derivat din soluri de ardezie albastru intens. Prezintă arome revelatoare și arome de piersică albă, caise, flori de primăvară și ierburi verzi. O dungă palpitantă de aciditate citrică trezește palatul și dezvăluie fațetele minerale și pe bază de plante profunde ale acestui Riesling complex extraordinar. Nu lipsesc fructele - piersica, mărul și mango strălucesc peste tot-dar este pământul bântuitor și detaliile filigranate ale acestui vin care îl fac de neuitat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista