Salată De Porc Sud-Vest

Salată De Porc Sud-Vest
Salata de porc din sud-vest ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.88 pe portie. O porție conține 377 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați smântână, filet de porc, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sud - vest cu carne de porc, Salată de porc și fasole din sud-vest, și Cotlet De Porc Sud-Vest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele pentru pansament până se omogenizează bine. Se da la frigider pana la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
În tigaie de prăjire superficială, puneți carnea de porc pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Se presară sare și piper. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Coaceți neacoperit 30 până la 40 de minute sau până când termometrul citește 160 buc.f (coacere medie) și carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru. Carne de porc rece; tăiat în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Aranjați salata verde, ardeiul gras, ciupercile și mazărea pe o farfurie mare de servire. Sus cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Se servește cu pansament.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista