Salată de pâine BLT

Salată de pâine BLT
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați salata de pâine BLT. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 467 calorii, 10g de proteine, și 36g de grăsime. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână rucola, pâine crustă, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de pâine BLT, Salată de pâine BLT, și Salată de pâine BLT.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. înmuiați ceapa într-un castron cu apă rece în timp ce pregătiți salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Lucrând în loturi, gătiți pancetta într-un singur strat într-o tigaie mare la foc mediu până când este crocantă, aproximativ 4 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a le scurge; rezervați picăturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Combinați 1 lingură fiecare ulei de măsline și picături de pancetta într-un castron mic. Aruncați cu cuburile de pâine pe o foaie de copt și presărați cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper; se întinde într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Coaceți, amestecând o dată, până se prăjește ușor, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scurgeți ceapa și tocați toate pancetta, cu excepția a 6 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați într-un castron mare cu roșiile, rucola, busuiocul, măslinele, pâinea, oțetul și restul de 3 linguri de ulei de măsline. Aruncați și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Împărțiți salata între boluri. Acoperiți fiecare cu niște salată de ricotta și o bucată de pancetta rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta SalataBrânză Ricotta Salata
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Fotografie de Jonathan Kantor
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista