Salată de miel cu rucola și vinetă de zmeură
Salata de miel cu rucola și vinaigretă de zmeură este un fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. O porție conține 710 calorii, 28G de proteine, și 64G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,14 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână conserve de zmeură, ulei de măsline, oțet de zmeură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de zmeură, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Tofu Cu Banane De Ciocolată / Desert ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Rucola Cu Vinetă De Zmeură, Salată de rucola cu vinetă proaspătă de zmeură, și Salată de pui, Bibb și rucola cu vinetă de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți nucile pecan într-o farfurie de plăcintă și prăjiți timp de 7 până la 8 minute, până devin aurii.
Într-un castron mare, bateți muștarul cu oțetul de zmeură și conservele.
Se amestecă uleiul de măsline până se emulsionează.
Bateți busuiocul și cimbru și condimentați cu sare și piper.
Adăugați rucola, brânza de capră, nucile pecan și mielul și aruncați pentru a combina.