Salată de iepure din pălărie
Salata de iepure din pălărie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 148 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bomboane de scorțișoară, jumătăți de pere, stafide și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Iepure prăjit cu țelină rasă și salată de pâine prăjită, Gaura Iepurelui, și Iepure Alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 1 frunză de salată pe fiecare farfurie de salată.
Așezați 1 jumătate de pere, tăiată cu fața în jos, pe fiecare frunză de salată.
Aranjați 2 stafide pentru ochi, 1 bomboană pentru nas și 2 migdale pentru urechi pe capătul îngust al fiecărei jumătăți de pere pentru a face fața de iepure.
Așezați 2 linguri de brânză de vaci la capătul opus al fiecărei jumătăți de pere pentru coadă.