Salată de iepure din pălărie

Salată de iepure din pălărie
Salata de iepure din pălărie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 148 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bomboane de scorțișoară, jumătăți de pere, stafide și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Iepure prăjit cu țelină rasă și salată de pâine prăjită, Gaura Iepurelui, și Iepure Alb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați 1 frunză de salată pe fiecare farfurie de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
2
Așezați 1 jumătate de pere, tăiată cu fața în jos, pe fiecare frunză de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
PerePere
3
Aranjați 2 stafide pentru ochi, 1 bomboană pentru nas și 2 migdale pentru urechi pe capătul îngust al fiecărei jumătăți de pere pentru a face fața de iepure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
StafideStafide
Iepure întregIepure întreg
BomboaneBomboane
PerePere
4
Așezați 2 linguri de brânză de vaci la capătul opus al fiecărei jumătăți de pere pentru coadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
PerePere
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista