Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de homar cu mere-fenicul. O porție conține 139 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați concentrat de suc de mere, bulb de fenicul, salată romană ruptă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Homar, Fenicul Și Sfeclă Roșie Cu Coacăze Negre Sărate, Rulouri de salată de homar cu fenicul ras și citrice, și Homar și fenicul Napoleon cu cremă de homar cu ierburi.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați imitația de homar, măr, fenicul și stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Imitație De Homar
Stafide
Fenicul
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-un castron mic, bateți maioneza, sarea, muștarul și concentratul de suc de mere cu sârmă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Mere
Maioneză
Muștar
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se toarnă peste amestecul de homar; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
4
Printre 4 farfurii, împărțiți salata verde. Se acoperă cu salată de homar.