Salată de gelatină cu merișoare și ouă

Salata de gelatină cu merișoare și licoare de ouă ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde cutia de rețete de aperitive. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 130 de calorii , 3 g de proteine și 1 g de grăsimi per porție. Pentru 53 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 16 persoane. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Un amestec de licoare de ouă, apă, sos de merișoare întregi și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 27% . Acest scor este destul de slab. Dacă îți place această rețetă, aruncă o privire la aceste rețete similare: Licoare de Paște cu ciocolată neagră și scorțișoară , Prăjitură cu licoare condimentată și cum să faci batoanele perfecte cu licoare de ouă cu ciocolată .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, dizolvați gelatina de zmeură în apă clocotită. Adăugați apa rece, apoi sosul de merișoare, portocala și coaja de portocală.
Turnați într-o tavă tubulară cu caneluri de 25 cm sau într-o formă inelară de 35 de grame, unsă cu spray de gătit; dați la frigider timp de 40 de minute sau până se întărește.
Între timp, scurgeți ananasul; turnați sucul într-o cratiță.
Presărați gelatina fără aromă peste suc și lăsați să stea 1 minut. Gătiți și amestecați la foc mic până când gelatina se dizolvă complet.
Într-un bol mare, combinați lichiorul de ouă și sucul de lime. Încorporați treptat amestecul de gelatină. Răciți până se întărește. Încorporați ananasul. Turnați peste stratul de zmeură. Refrigerati peste noapte. Scoateți din formă și puneți-l pe un platou de servire.