Salată de fenicul cu vinetă verde de măsline
Salata de fenicul cu vinaigretă de măsline verde este un fără gluten și primar garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 68 calorii. Această rețetă servește 7. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, frunze de fenicul, bulb de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată de fenicul și Radicchio cu vinetă de măsline, Salată Mixtă De Salată, Fenicul Și Portocale Cu Vinetă De Măsline Negre, și Salată verde de primăvară cu vinaigretă de portocale-fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați semințele de fenicul într-o tigaie mică antiaderentă și gătiți la foc mediu 1 minut sau până când sunt prăjite.
Așezați semințele de fenicul într-o râșniță de condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin.
Combinați semințele măcinate, sucul de lămâie, uleiul, măslinele, piperul și sarea într-un castron mare; se amestecă cu un tel.
Adăugați bulbul de fenicul și mărul, aruncând în strat.
Se presară cu frunze de fenicul tocate; se acoperă cu brânză.
Garnisiți cu frunze de fenicul, dacă doriți.