Salată De Fasole Verde De Busuioc
Salata de fasole verde de busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 264 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, apă, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată de fasole verde și busuioc, Salată de fasole verde cu lămâie și busuioc, și Salată de fasole verde cu busuioc, Balsamic și parmezan.
Instrucțiuni
Spălați fasolea; tăiați capetele și îndepărtați șirurile.
Puneți 1/2 cană de apă într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere.
Adăugați fasole verde; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când sunt crocante. Scufundați fasolea imediat în apă cu gheață timp de 5 minute; se scurge.
Puneți fasolea într-un castron mare.
Adăugați roșii și ceapă; aruncați bine.
Combinați oțetul și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine.
Se toarnă amestecul de oțet peste amestecul de legume; aruncați ușor. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 3 ore, amestecând ocazional.
Se presară cu brânză chiar înainte de servire.
Se servește cu o lingură pliată.