Salată de fasole, orz și mentă

Salata de fasole, orz și mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1007 calorii, 46G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 183 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de suc de lămâie, alune, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mazăre De Fasole, Mentă Și Lămâie, Sparanghel, Fasole, Mentă Și Risoni De Lămâie, și Fasole Largă Zdrobită, Fetan Și Mentă.
Instrucțiuni
Încălziți bulionul într-o cratiță medie până la fierbere, apoi adăugați fasolea și gătiți timp de 3 minute până când plutesc. Folosind o lingură cu fante, transferați într-un castron și rulați sub apă rece pentru a le opri să gătească mai departe. Strângeți fasolea din piele, dacă doriți.
Adăugați orzul perlat în stoc și fierbeți la foc mic timp de 40-45 de minute până se înmoaie.
Scurgeți orzul, amestecați prin frunzele de mentă încă calde, apoi lăsați să se răcească.
Pentru pansament, amestecați toate ingredientele împreună, condimentați generos și amestecați în orzul răcit.
Se servește pe un platou mare sau farfurii individuale, împrăștiate cu ridichi, alune și brânză de capră.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.