Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fasole-n-Verde. Această rețetă servește 4 și costă 1,28 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 346 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Un amestec de zahăr, escarol, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de fasole roșie și verdeață, Salată de Crab cu fasole albă și verdeață Gourmet, și Salată de fasole albă și verdeață (Fasolia me Horta) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aranjați verdele pe un platou mare sau într-un bol de salată. Se acoperă cu fasole și ceapă roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Verzii
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mic, combinați usturoiul, zahărul și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se toarnă uniform peste salată. Pansamentul poate fi făcut și în blender sau robot de bucătărie. Condimentează salata cu sare și piper, servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ