Salată de Escarole cu pepeni și Prosciutto crocant
Salata Escarole cu pepeni și Prosciutto crocant este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 125 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână radicchio rupt, pepene galben, pepene galben și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Escarole cu pepeni și Prosciutto crocant, Salată de pepene galben și Prosciutto crocantă, și Prosciutto crocant și salată de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aranjați prosciutto într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți la 400 timp de 6 minute sau până când sunt crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Combinați șalotele și următoarele 5 ingrediente (șalotă prin piper) într-un castron mare, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați escarole și radicchio și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri Sare
Escarola
6
Adăugați miere și pepene galben și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Galben
Pepene Galben
7
Așezați 2 căni de salată pe fiecare dintre cele 6 farfurii și acoperiți fiecare porție cu aproximativ 2 lingurițe de prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
8
Presărați fiecare porție cu 1 linguriță de migdale.