Salată De Curry De Curcan Fierbinte
Rețeta de salată de Curry de curcan fierbinte ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.79 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați chutney de caise-lămâie, cayenne, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Salată De Curcan Curry, Salată De Curcan Curry, și Salată De Curcan Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 12 inci sau o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați uleiul, ceapa, ghimbirul și usturoiul până când ceapa este moale, aproximativ 8 minute.
Adăugați pudră de curry, chimen și cayenne; se amestecă până când condimentele sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați 3 căni de bulion și aduceți la fierbere la foc mare.
Formați amestecul de chiftele de curcan în bile de 1 inch și aruncați, așa cum s-a format, în bulion fierbinte. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când chiftelele nu mai sunt roz în centru (tăiate pentru a testa), 6 până la 8 minute.
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și 1/3 cană bulion.
Se adaugă în tigaie, amestecând până fierbe sosul, aproximativ 2 minute.
Se adaugă sare după gust.
Orez movilă pe farfurii; înconjoară cu spanac și lingură chiftele și sos peste orez și spanac.
Adăugați chutney și iaurt după gust.
Amestec de chiftele de curcan. Într-un castron, amestecați 1 kilogram de curcan slab măcinat, 1 ou mare, 1/4 cană pesmet fin uscat, 1 linguriță coriandru măcinat, 1/3 cană ceapă tocată și 1 linguriță sare până se omogenizează bine.