Salată de creveți și Carambola

Salata de creveți și Carambola este o lactate gratuit și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 259 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți carambole, cilantro, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Scoici Tocite Cu Sos De Carambola, Păstârnac Și Succotaș, Rulou de primăvară cu nuci de Macadamia cu înghețată de zahăr brun și murături de Carambola, și Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 6 căni de apă la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați creveți și gătiți 3 minute sau până când ați terminat.
Scurgeți și clătiți sub apă curgătoare rece. Cojiți creveții și răciți.
Combinați sucul de lămâie, muștarul Dijon, uleiul, apa, sarea și piperul și amestecați bine.
Adăugați creveți răciți, paste, cilantro, ceapă verde și felii de carambola în amestecul de suc de lămâie și aruncați ușor pentru a acoperi.
Se servește pe farfurii căptușite cu salată, dacă se dorește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.