Salată de Crab cu ghimbir și coajă de portocală uscată
Salata de Crab cu ghimbir și coajă de portocală uscată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 206 calorii, 21g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sake, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Piept cu ghimbir, coajă de portocală și roșii, Vase de ciocolata-portocala de Cr cca cu coaja de portocala confiata, și Salată de Crab cu sos Louis de roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați albușurile de scallion și ghimbirul și gătiți la foc moderat până începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3
Adăugați sake-ul, oțetul de orez, sosul de soia și zahărul și gătiți, amestecând pentru a dizolva zahărul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Sos Japonez De Susan
4
Adăugați carnea de crab și verde scallion și aruncați ușor pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Crabmeat
Ghimbir întreg, Zdrobit
5
Transferați salata într-un platou și presărați cu coaja de portocală granulată.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.