Această rețetă servește 6 și costă 4,46 USD pe porție. O porție conține 1323 calorii, 10g de proteine, și 137g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de avocado, maioneză, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Crab și mazăre, Salată De Crab, și Salată De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-un castron reglați condimentul cu mai mult condiment, sare și suc de lămâie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Tăiați 3 avocado în 1/2 și îndepărtați groapa. Feliați fiecare 1/2 în 12 felii păstrați feliile fiecărei jumătăți strâns împreună, răsturnând fiecare 1/2 avocado separat și întoarceți-le cu fața în sus, astfel încât să le puteți umple cu salata de crab uniform printre cele 6 jumătăți de avocado. Înfășurați fiecare bilă strâns cu folie de plastic, astfel încât să își păstreze forma.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.