Salată De Conopidă Complet Încărcată
Salata de conopidă complet încărcată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 289 calorii, 9g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de slănină, sos de piper, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Încercați "Pâine"Cu Usturoi De Conopidă Complet Încărcată, Salata de Kale complet încărcată a lui Kathy, și Salată De Cartofi Coapte Complet Încărcată # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Când se răcește, se sfărâmă în bucăți de slănină.
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie.
Combinați conopida, uleiul de măsline, usturoiul, sarea și piperul negru într-un castron mare.
Întindeți conopida pe foaia de copt căptușită cu folie și prăjiți-o în cuptorul preîncălzit până când conopida se rumeneste ușor, aproximativ 15 până la 20 de minute. Mișto.
Așezați conopida prăjită răcită, smântâna și maioneza într-un castron mare; se amestecă. Îndoiți brânza Cheddar mărunțită, bucățile de slănină, ceapa verde, arpagicul, sosul de piper și boia de ardei. Reglați sarea și piperul negru. La frigider timp de 1 până la 2 ore înainte de servire.