Salată de ciuperci cu ulei de trufe și Parmigiano-Reggiano
Salată de ciuperci cu ulei de trufe și Parmigiano-Reggiano este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 42 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de măsline extravirgin, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Salată de țelină și ciuperci Shitake cu lămâie și Parmigiano-Reggiano, Dovlecei Spaghetti prăjiți cu Parmigiano-Reggiano și ulei de trufe, și Salată De Rucola, Fenicul Și Parmigiano Reggiano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați uleiul, coaja de lămâie, sucul de lămâie, sarea și piperul proaspăt măcinat într-un castron mic.
Combinați ciupercile și țelina într-un castron mare.
Stropiți cu amestec de ulei; aruncați ușor pentru a acoperi.
Aranjați 1 cană de amestec de ciuperci pe fiecare dintre cele 6 farfurii; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 2 lingurițe de brânză rasă.