Salată De Cartofi Curry Roșu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cartofi Curry roșu. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 86 calorii. Această rețetă servește 11. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, apă, albușuri de ou fierte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Curry roșu thailandez cu legume, Salată De Cartofi Curry Cilantro, și Salată De Cartofi Curry Cu Năut Și Rozmarin.
Instrucțiuni
Puneți cartoful într-o cratiță mare și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și scufundați cartoful în apă cu gheață; scurgere.
Puneți cartoful într-un castron mare.
Combinați albușurile, maioneza, pătrunjelul, ceapa verde și sarea.
Adăugați pastă de curry și apă în amestecul de maioneză; se amestecă bine.
Se toarnă peste cartoful răcit; aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 8 ore.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.