Salată de calmar, pătlagină prăjită și Mango cu mentă proaspătă și vinetă de Chile afumată

Salată de calmar, pătlagină prăjită și Mango cu mentă proaspătă și vinetă de Chile afumată
Calmarul, pătlagina prăjită și salata de Mango cu mentă proaspătă și vinetă Chile afumată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 8 și costă $1.49 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 350 calorii. Dacă aveți frunze de rucola, sare și piper, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cuscus israeliană de castraveți, Mango și Avocado cu mentă-vinetă Chile, Calmar prăjit Po ' Boy cu Avocado și ulei de Chile Negru, și Sos Proaspăt De Mentă Și Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de arahide într-o tigaie mare la foc mare la 375 grade F. prăjiți feliile de plantan în loturi până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți pe prosoape de hârtie și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Încălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Ungeți calmarul cu ulei de măsline și condimentați după gust cu sare și piper și grătați timp de 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Tăiați în bucăți de 2 inci.
6
Combinați toate ingredientele într-un blender și amestecați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Asamblare: aruncați calmarul, mango-urile și rucola cu vinaigreta într-un castron mare. Puneți salata pe un platou mare și garnisiți cu plantanele prăjite, ardeiul roșu și frunzele de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista