Salată De Bucătar

Salată De Bucătar
Nevoie de o garnitură fără gluten și prietenoasă cu FODMAP? Salata Chef ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 15 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 86 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de salată verde sfâșiată, șuncă oscar mayer deli, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Iron Chef chinez-Chef Chen ' s Mapo Tofu, Chef Race: Faceți Cunoștință Cu Stan, Bateristul A Devenit Bucătar, și Chef Race: Faceți cunoștință cu Chef Robin, ea nu este nici un clopot de Sud pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați verdele pe 4 farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
2
Se acoperă cu carne, roșii, brânză și crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Stropiți cu pansament.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista