Salata de Broccoli, conopidă și pui este o fără gluten, primar și דל פחמימות, felul principal. O porție conține 441 calorii, 21g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,86 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei gras, lapte natural Colby și brânză monterey jack se sfărâmă, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Salată de conopidă-n-Broccoli, Salată De Conopidă De Broccoli, și Broccoli, salată de conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați legumele, puiul și roșiile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați pansament; aruncați pentru a acoperi.
3
Adăugați brânză și slănină; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită