Salată De Anghinare-Sparanghel
Salata de anghinare-sparanghel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 243 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sucul de lămâie, muștarul dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată De Anghinare Cu Sparanghel, Salată de anghinare și sparanghel, și Salată de anghinare, Edamame și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti inimile de anghinare conform indicatiilor de pe cutie; scurgere. Clătiți imediat cu apă rece; scurgere.
Într-un castron mare de sticlă sau plastic, amestecați anghinare, sparanghel și ciuperci. Pentru a face pansament, într-un recipient bine acoperit, agitați uleiul, coaja de lămâie, sucul de lămâie, arpagicul, muștarul și sarea până se omogenizează bine.
Se toarnă pansamentul peste salată; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore.
Scoateți legumele din pansament cu lingura cu fante; pansament de rezervă. Aranjați legumele pe salată pe fiecare dintre cele 6 farfurii.
Se servește cu pansament rezervat.