Salată de șuncă de sparanghel cu sos de muștar

Salată de șuncă de sparanghel cu sos de muștar
Salata de șuncă de sparanghel cu pansament de muștar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 151 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 46%. Încercați Salată de sparanghel cu sos de muștar-soia, Cina în seara asta: salată de cartofi și sparanghel cu sos de muștar, și Salată de linte de cartofi prăjiți și sparanghel cu sos acidulat de muștar-lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, gătiți sparanghelul într-o cantitate mică de apă până când este crocant-fraged, aproximativ 6 minute; se scurge bine. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Între timp, într-un borcan cu capac etanș, combinați uleiul, oțetul, muștarul, sarea, piperul și zahărul, dacă doriți; Se agită bine. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Așezați sparanghelul într-un castron de servire. Se acoperă cu șuncă, ceapă și pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se servește cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista