Salata cu șapte straturi făcută ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 102 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Mergeți la magazin și ridicați slănină de curcan oscar mayer, ardei gras, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de Penny de cupru – o salată ușoară și ieftină făcută cu morcovi, Salată Taco Făcută Peste, și Salată Laterală De Paste Făcută Peste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți primele 4 ingrediente într-un vas de sticlă transparentă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întindeți mayo uniform peste salată, sigilând până la marginea bolului; se presară cu brânză. Se acoperă cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
La frigider 1 oră. Aruncați chiar înainte de servire.