Salată caldă Farro cu ridichi fierte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Farro caldă cu ridichi fierte. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 389 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, farro, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Salată Farro cu fasole verde, ridichi și Feta, Salată caldă de fasole verde și Farro, și Salată caldă de Farro și fasole de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată.
Adăugați farro și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 25 de minute.
Se scurge și se răcește sub apă curgătoare. Se agită bine; transferați într-un castron mare.
Între timp, într-o tigaie antiaderentă, încălziți uleiul.
Adăugați pancetta și gătiți la foc moderat, rotind o dată și apăsând pentru a aplatiza, până când este crocant, 6 minute; transferați pe o farfurie, lăsând grăsimea în tigaie.
Adăugați ridichile, oțetul și mierea în tigaie, condimentați cu sare și piper și fierbeți la foc mic până când ridichile sunt crocante-fragede și glazurate, 10 minute. Se amestecă sucul de lămâie.
Răzuiește ridichile și Îmbracă-te în farro.
Adăugați inimile de țelină, frunzele de țelină și brânza de capră. Zdrobiți pancetta în castron și aruncați. Se condimentează cu sare și piper și se servește.