Salată caldă de friptură cu sos Marinara

Salată caldă de friptură cu sos Marinara
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și prietenos cu FODMAP? Salata caldă de friptură cu sos Marinara ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 6,71 USD pe porție. O porție conține 772 calorii, 58G de proteine, și 57G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână rucola, brânză mozzarella, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Salată Caldă De Sparanghel, Gorgonzola Și Friptură, Salată caldă de friptură și brânză albastră, și Friptură cu umeraș cu salată caldă de Bulgur pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați fripturile cu ulei de măsline și condimentați după gust cu sare și piper. Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru căldură foarte mare (600; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 4 secunde). În timp ce grătarul se încălzește, preîncălziți grătarul de gătit timp de cel puțin 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Între timp, încălziți 4 farfurii. Puneți marinara într-o cratiță mică și amestecați la foc mediu-mare până la fierbere, aproximativ 3 minute; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Fripturi la grătar, întorcându-se o dată, până când sunt rare în centru (tăiate pentru a testa; carnea va continua să se gătească după ce a ieșit de pe grătar), 2 până la 3 minute pentru mediu rar. Fripturile de fustă pot avea nevoie de 2 până la 3 minute mai mult decât fripturile din New York. Ridicați fripturile pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Puneți rapid marinara peste centrul fiecărei farfurii. Puneți fripturi pe marinara, aranjați felii de mozzarella pe fripturi și rucola movilă pe brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
5
Turnați sucuri de carne din platou peste salate, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista