Salam, Mozzarella și busuioc-frigarui de roșii
Salam, Mozzarellan și frigarui de busuioc-roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,52 USD pe porție. O porție conține 331 calorii, 13g de proteine, și 30g de grăsime. Dacă aveți la îndemână Salam, piper proaspăt crăpat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Rulouri Calzone cu salam, roșii și busuioc, Frigarui De Mozzarella De Roșii, și Frigarui de roșii, Pesto și Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 12 frigarui de bambus
Înmuiați frigarui în apă timp de 30 de minute. Preîncălziți grătarul sau broilerul la căldură scăzută.
Înfășurați fiecare roșie cu o frunză de busuioc.
Pe fiecare bivol, introduceți un cub de salam, un cub de mozzarella și o roșie de cireșe învelită cu busuioc. Repetați cu salam suplimentar, mozzarella și roșii.
Așezați frigarui pe o foaie de copt. Broil 4-5 inci de la căldură aproximativ 1 minut sau până la doar cald. (Dacă grătați, așezați-le pe grătar la foc mic sau pe măsură ce cărbunii ard, timp de 1 până la 2 minute, întorcându-se o dată.) Urmăriți cu atenție frigarui, astfel încât brânza să se înmoaie puțin, dar să nu se topească.
Aranjați frigarui pe un platou de servire.
Stropiți cu ulei și presărați cu piper crăpat.