Rulouri finlandeze de scorțișoară
Nu poți avea niciodată prea multe rețete scandinave, așa că încearcă rulourile finlandeze de scorțișoară. Această rețetă servește 24 și costă 18 cenți per porție. O porție conține 188 de calorii , 5 g de proteine și 5 g de grăsimi . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Mergeți la magazin și cumpărați drojdie activă, scorțișoară măcinată, cafea și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Nu multora le-a plăcut acest mic dejun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 32% , acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum rulouri cu scorțișoară Bon „Apple” Tite , rulouri cu scorțișoară și rulouri cu scorțișoară de la Bing .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Scoateți semințele din păstăile de cardamom; zdrobiți grosier semințele.
Adăugați semințele, laptele, zahărul, untul, ouăle, sarea și 3 căni de făină în amestecul de drojdie. Bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se aseaza intr-un bol uns cu unt, intorcand o data pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mic, combina zahărul și scorțișoara. Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în jumătate.
Rulați o porție într-un 18 inchi. x 10 inchi. dreptunghi; stropiți cu jumătate din amestecul de zahăr până la 1/2 inch de margini.
Roll up jele-roll style, începând cu o latură lungă; strângeți cusătura pentru a sigila.
Tăiați în 12 felii; puneți cu partea tăiată în jos într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Repetați cu aluatul rămas și amestecul de zahăr.
Acoperiți și lăsați să crească până aproape se dublează, aproximativ 45 de minute.
Coaceți la 350° timp de 18-22 de minute sau până când se rumenesc.
Într-un castron mic, combina cafeaua și 2 lingurițe de zahăr; ungeți rulourile.
Se presară cu zahărul rămas.