Rulouri De Varză Umplute Cu Carne Ucraineană

Rulouri De Varză Umplute Cu Carne Ucraineană
Rulourile de varză umplute cu carne ucraineană necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 254 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, pesmet, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Lumpia Shanghai (rulouri de primăvară umplute cu carne), Rulouri de varză umplute cu orez de pui, și Rulouri De Carne De Varză Acră (Sarma).

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Ceapa sotată în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească. Când ceapa este suficient de rece pentru a fi manipulată, amestecați carnea de porc măcinată, pesmetul, oul, sarea și piperul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Așezați capul de varză într-o oală mare și adăugați suficientă apă pentru a acoperi varza la jumătate. Aduceți la fierbere și gătiți timp de aproximativ 2 minute. Pe măsură ce frunzele exterioare devin translucide și moi, îndepărtați-le pe rând decojindu-le cu o lingură de lemn. Tăiați coastele groase de la tulpina frunzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți fundul unui vas de copt de 9x13 inch și tapetați fundul cu frunze exterioare de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Mai așezați câteva frunze pe o suprafață de lucru curată.
7
Așezați o lingură mare de amestec de porc la baza fiecărei frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Rotiți-vă spre vârf. Repetați până când umplerea este epuizată. Aranjați rulourile terminate peste frunzele din vas și turnați suficient bulion pentru a acoperi rulourile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
9
Așezați frunze de varză suplimentare deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
10
Acoperiți și coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit. Când ați terminat, scurgeți bulionul din vas într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
11
Bateți împreună făina și smântâna. Amestecați treptat smântâna în bulion. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent pana se incalzeste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
12
Pentru a servi, aranjați rulourile de varză pe un platou, acoperiți cu sos și presărați mărar. Acest lucru merge perfect cu tăiței de casă sau mei kasha.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
MeiMei
KashaKasha
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista