Rulouri De Varză Umplute Cu Carne Ucraineană

Rulouri De Varză Umplute Cu Carne Ucraineană
Rulourile de varză umplute cu carne ucraineană necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 254 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, pesmet, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Lumpia Shanghai (rulouri de primăvară umplute cu carne), Rulouri de varză umplute cu orez de pui, și Rulouri De Carne De Varză Acră (Sarma).

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Ceapa sotată în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească. Când ceapa este suficient de rece pentru a fi manipulată, amestecați carnea de porc măcinată, pesmetul, oul, sarea și piperul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Așezați capul de varză într-o oală mare și adăugați suficientă apă pentru a acoperi varza la jumătate. Aduceți la fierbere și gătiți timp de aproximativ 2 minute. Pe măsură ce frunzele exterioare devin translucide și moi, îndepărtați-le pe rând decojindu-le cu o lingură de lemn. Tăiați coastele groase de la tulpina frunzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți fundul unui vas de copt de 9x13 inch și tapetați fundul cu frunze exterioare de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Mai așezați câteva frunze pe o suprafață de lucru curată.
7
Așezați o lingură mare de amestec de porc la baza fiecărei frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
8
Rotiți-vă spre vârf. Repetați până când umplerea este epuizată. Aranjați rulourile terminate peste frunzele din vas și turnați suficient bulion pentru a acoperi rulourile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Așezați frunze de varză suplimentare deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
10
Acoperiți și coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit. Când ați terminat, scurgeți bulionul din vas într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
11
Bateți împreună făina și smântâna. Amestecați treptat smântâna în bulion. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent pana se incalzeste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
12
Pentru a servi, aranjați rulourile de varză pe un platou, acoperiți cu sos și presărați mărar. Acest lucru merge perfect cu tăiței de casă sau mei kasha.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
MeiMei
KashaKasha
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista