Rulouri De Vară Vietnameze

Rulouri De Vară Vietnameze
Rulourile de vară vietnameze ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 245 calorii, 11g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți busuioc, fire de fasole, mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Rulouri De Vară Vietnameze, Rulouri de vară vietnameze cu creveți, și Rulouri de vară cu creveți vietnamezi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti rulourile, combinați primele 8 Ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
2
Adăugați apă fierbinte într-un vas mare, puțin adânc, la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Așezați 1 foaie de hârtie de orez în vas; lăsați să stea 30 de secunde sau doar până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
4
Așezați foaia pe o suprafață plană. Aranjați 1/3 cană amestec de creveți peste jumătate de foaie, lăsând o margine de 1/2 inch. Plierea părților laterale ale foii peste umplere și începând cu partea umplută, înfășurați moda jelly-roll. Apăsați ușor cusătura pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
5
Așezați rola, cu cusătura în jos, pe un platou de servire (capac pentru a nu se usca). Repetați procedura cu amestecul de creveți rămas și foile de hârtie de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
6
Pentru a pregăti sosul de scufundare, combinați zahărul și ingredientele rămase; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Se servește cu rulouri de vară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista