Rețeta rulouri de sushi cu somon și castraveți este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă servește 12 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 50 de calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de orez sushi, lingură wasabi, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gătiți cartea: rulouri de Sushi cu somon sălbatic la grătar, Rulouri afumate-somon și castraveți, și Rulouri De Castraveți Cu Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Mai întâi, faceți orezul. Clătiți orezul sushi într-o strecurătoare, masându-l cu mâinile până când apa curge limpede. Se lasă la scurs 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Puneți orezul într-o cratiță cu 200 ml apă și sake sau mirin, dacă utilizați. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă cu un capac, se reduce focul la minim și se fierbe timp de 20 de minute până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc. Se lasă deoparte, acoperit, timp de 15-20 de minute.
4
Transferați într-un castron mare. Se dizolvă zahărul, dacă se folosește, în oțet cu un vârf bun de sare, se toarnă peste orez și se amestecă. Acoperiți cu un prosop umed și lăsați-l deoparte la temperatura camerei până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Puneți 1 foaie nori pe un covor de bambus și acoperiți suprafața cu jumătate din orezul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nori
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Așezați jumătate din feliile de somon și castraveți pe lungimea orezului într-o fâșie, având grijă să nu-l umpleți în exces. Rulați cu degetul o pată de wasabi de mărimea unui bob de mazăre (mai mult dacă vă place foarte fierbinte) de-a lungul marginii umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Wasabi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Rulați bine și strângeți pentru a sigila când ajungeți la capăt. Repetați cu restul de nori, somon și castraveți și mai mult wasabi. Feliați fiecare rulou în 6 bucăți și serviți cu wasabi suplimentar, ghimbir, sos de soia și icre de somon, dacă doriți. Se va păstra la frigider timp de 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Icre De Somon
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Culese Crengute De Marar
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Wasabi
Nori
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.