Rulouri De Șuncă De Sparanghel Dijon
Reteta sparanghel Dijon sunca rulouri pot fi făcute în aproximativ 40 de minute. Pentru $1.33 pe portie, primești o pâine care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 12g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 161 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sulițe de sparanghel, făină, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sparanghel, ouă și șuncă cu sos de muștar Dijon, Rulouri de șuncă și sparanghel, și Cele Mai Bune Rulouri De Sparanghel / Șuncă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, topiți untul; se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele și se gătește până se îngroașă și se îngroașă. Se amestecă muștarul, hreanul, sarea și piperul.
Așezați trei sulițe de sparanghel pe fiecare felie de șuncă.
Rulați; asigurați-vă cu scobitori dacă este necesar.
Locul într-un 13-in. x 9 inch. tigaie de copt; se acoperă cu sos.
Coaceți la 375 de calorii timp de 20 de minute sau până când sparanghelul ajunge la coacerea dorită.
Puneți oul peste sos chiar înainte de servire.