Rulourile cu parmezan durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 15 cenți pe porție, obțineți o pâine care servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 151 de calorii. Această rețetă este pe placul a 16 bucătari și bucătari. Un amestec de apă caldă, unt, lapte cald și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 28%. Rețete similare includ rulouri cu parmezan, rulouri cu parmezan și rulouri cu parmezan cu pui.
Lapte, Cantitatea Depinde De Marca Budincă, Panou De Bifare Pe Casetă
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Lapte, Cantitatea Depinde De Marca Budincă, Panou De Bifare Pe Casetă
Borcan Felii De Ghimbir Murat, Scurse
3
Adăugați 3 căni de făină și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Salvie în Vrac
4
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional
Cârnați De Salvie în Vrac
5
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
6
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos De Rosii, Piure De Rosii Sau Passata
7
Loviți aluatul în jos. Modelați în 24 de ovale; scufundați fiecare în unt topit și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Brie Rotundă Sau Brânză Brie Cu Ierburi
1 1/2 Cani Glazura De Capsuni Fara Zahar
1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional
Legume Crude Pentru Scufundare (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
8
Așezați pe foi de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale și Pastă De Colorant Alimentar
9
Coaceți la 375° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Cuptorul Olandez
10
Scoateți din tigăi pentru a se răci pe gratele de sârmă.