Rulouri cu șuncă și ceapă verde
Roll-ups cu șuncă și ceapă verde necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 96 și costă 10 cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 38 de calorii . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Dacă aveți la îndemână brânză cheddar, șuncă delicată, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară și cetogenă . Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rulouri de pui cu brânză feta și rucola , Rulouri de pui cu curry și Rulouri de vinete cu parmezan .
Instrucțiuni
Într-un castron mare care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde, combinați crema de brânză și brânza cheddar. Se da la microunde la foc mare timp de 1-2 minute sau până se topește. Se amestecă până se omogenizează.
Întindeți amestecul de brânză peste șuncă.
Pune o ceapă pe fiecare felie de șuncă.
Înfășurați strâns; înfășurați în folie de plastic. Se da la frigider pentru cel putin 1 ora sau pana se intareste.
Tăiați în 3/4 inci. felii.