Rulou Picant De Sushi Cu Ton
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre? Ruloul picant de Sushi cu ton ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 24 și costă 39 de cenți pe porție. O porție conține 83 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, apă, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Rulou Picant De Ton-Sushi, Salată De Ton Picant Sushi Roll, și Kewl Înfășurat Ton Sushi Roll pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți orezul, apa și oțetul la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Lăsați să stea, acoperit, timp de aproximativ 10 minute pentru a absorbi orice exces de apă. Puneți orezul deoparte să se răcească.
Amestecați ușor tonul, maioneza, pudra de chili și pasta de wasabi într-un castron, rupând tonul, dar fără a-l zdrobi într-o pastă.
Pentru a rula sushi, acoperiți un covor rulant de sushi din bambus cu folie de plastic.
Așezați o foaie de nori, cu partea aspră în sus, pe folia de plastic. Cu degetele umede, bateți ferm un strat gros și uniform de orez pregătit peste nori, acoperindu-l complet.
Așezați aproximativ 1 lingură fiecare de castraveți tăiați cubulețe, morcov și avocado într-o linie de-a lungul marginii inferioare a foii și întindeți o linie de amestec de ton alături de legume.
Ridicați marginea foii de rulare din bambus, pliați marginea inferioară a foii în sus, închizând umplutura și rotiți bine sushi-ul într-un cilindru gros. Odată ce sushi-ul este rulat, înfășurați-l în covor și strângeți ușor pentru a-l compacta bine.
Tăiați fiecare rulou în 6 bucăți și dați-l la frigider până la servire.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Raymond R Collection Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.