Rulou De Dovlecei Cu Ciocolată

Rulou De Dovlecei Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați ruloul de dovlecei cu ciocolată. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 333 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, bicarbonatul de sodiu, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Rulouri de vinete și dovlecei, Zucchini Pesto Roll Up-Uri, și Rulouri De Dovlecei Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tava de copt cu hârtie cerată. Ungeți hârtia; pune deoparte. Într-un castron mare, bateți ouăle timp de 3 minute. Adăugați treptat zahăr; bateți timp de 2 minute sau până când amestecul devine gros și de culoare lămâie. Se amestecă dovlecelul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
VanilieVanilie
LămâieLămâie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
2
Combinați făina, cacao, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea; se adaugă în amestecul de ouă până se omogenizează bine. (aluatul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
3
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se coace la 350 de minute pentru 10-15 sau până când tortul revine când este ușor atins. Se răcește timp de 5 minute. Inversați pe un prosop de bucătărie praf cu cacao. Îndepărtați ușor hârtia cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
CuptorCuptor
5
Rulați tortul în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură scurtă. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
6
Pentru umplere, într-un castron mare, bateți crema de brânză, untul și vanilia până devin pufoase. Bateți zahărul cofetarilor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Desfaceți tortul; întindeți umplutura uniform pe tort până la 1/2 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Rulează din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Așezați cusătura în jos pe un platou de servire. Praf cu zahăr de cofetari. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista