Roca De Migdale Marmorate

Roca De Migdale Marmorate
Rocan de migdale marmorate este un fără gluten garnitură. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 333 calorii, 2G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Almond Roca, Almond Roca Cookie-Uri, și Almond Roca Cake Pops.

Instrucțiuni

1
Presărați migdale pe un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Se coace la 300 la 15 minute sau până se prăjește și se rumenesc; se scoate din cuptor și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-o cratiță mare la foc mic, gătiți untul și zahărul timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați apă și sirop de porumb. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti, amestecand ocazional, pana cand un termometru cu bomboane citeste 300 km. Se toarnă rapid peste migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
MigdaleMigdale
BomboaneBomboane
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
5
Presărați chipsuri deasupra; lăsați să stea 1-2 minute sau până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
6
Răspândiți și rotiți ciocolata peste bomboane. Se răcește complet; rupe în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
BomboaneBomboane
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista