Lămâia, usturoiul și roșiile umplute cu Cilantro ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 2.31 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 260 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de roșii de carne de vită, parmigiano-reggiano, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Roșii de proveniență (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), Sos Pesto de usturoi-cilantro cu roșii uscate la soare, și Creveți de usturoi în lapte de cocos, roșii și Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Pentru roșiile umplute coapte trebuie să faceți 4 căni de roșii din cele 2 roșii. Pentru a face acest lucru, tăiați o felie foarte subțire de pe ambele capete ale fiecăreia dintre cele 2 roșii, aceasta este pentru a crea 4 funduri plate. Apoi tăiați fiecare roșie în jumătate pe circumferința sa. Ar trebui să aveți 4 forme de cană, folosind partea feliată subțire ca partea inferioară a cupelor. Pentru a crea o cavitate, folosiți o lingură de bilă de pepene galben pentru a îndepărta semințele și pulpa de pe partea largă și cărnoasă a fiecărei căni de roșii. Nu trebuie să fii prea agitat în legătură cu asta. Încercați doar să creați suficient spațiu pentru a ține umplutura. Când scoateți, aveți grijă să nu străpungeți fundul cupelor. Dacă o perforați, nu vă faceți griji, nu este sfârșitul lumii, continuați să mergeți înainte. Condimentează interiorul cavităților de roșii cu sare și piper. Rezervați cupele de roșii condimentate în timp ce faceți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pepene Galben
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Într-un bol mic de amestecare combinați brânza ricotta, coaja de lămâie, cilantro, pătrunjel, usturoi, scallions, Parmigiano și condimentați cu sare și piper. Gustați amestecul. Aceasta este ultima ta șansă de a ajusta condimentele. Odată ce sunteți mulțumit de aromă, adăugați gălbenușul de ou și amestecați bine. Împărțiți umplutura între cele 4 cavități ale cupei de roșii, împingând-o în cavitate cu o spatulă sau o lingură de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Nonpareils Argintii
Parmigiano Reggiano
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Kg Tortillas De Maíz
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Stropiți puțin ulei de măsline extravirgin într-un vas de copt. Aranjați roșiile umplute în vas, transferați-le în cuptorul încins și coaceți timp de 15 până la 17 minute. Umplutura și roșiile trebuie gătite complet, iar partea superioară trebuie să fie ușor maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman