Rețetă De Potpies De Năut

Rețetă De Potpies De Năut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rețeta de Potpies de naut. Această rețetă servește 4. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 508 calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi maro hash, sare, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă De Oală Fierbinte De Năut, Rețetă De Salată De Năut, și Rețetă De Salată De Năut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Călește ceapa în unt într-o cratiță mare până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Adăugați treptat bulion; aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3
Se amestecă legumele, fasolea garbanzo, cartofii, smântâna și condimentul Italian. Împărțiți amestecul între patru unse 10-oz. ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Desfaceți patiseria; împărțiți în patru porții.
5
Întindeți fiecare porție pentru a se potrivi cu ramekins; așezați patiseria peste umplutură. Tăiați, sigilați și marginile flautului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Tăiați fante în patiserie.
7
Așezați ramekins pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Se coace la 400 de euro timp de 25-30 de minute sau până când produsele de patiserie se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista