Raft prăjit de vițel cu legume rădăcinoase

Raft prăjit de vițel cu legume rădăcinoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați un raft prăjit de vițel cu legume rădăcinoase. Pentru $6.22 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 428 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Dacă aveți păstârnac, cimbru, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură de vițel cu legume rădăcinoase (aragaz lent), Legume rădăcinoase caramelizate și se topește în gură vițel, și Rootin 'Tootin' Roasted Roots - legume rădăcinoase prăjite în hârtie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Într-o cratiță cu apă clocotită, albiți ceapa perlată timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scurgeți ceapa. Tăiați vârfurile și fundul și lăsați pielea liberă să alunece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Într-o tigaie mare, aruncați ceapa, cartofii, păstârnacul, morcovii și căței de usturoi cu uleiul de măsline. Condimentează cu sare și piper și întinde legumele într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Condimentați vițelul cu sare și piper și frecați rozmarinul și cimbru în stratul de grăsime. Cuibărește vițelul în legume, cu partea grasă în sus. Prăjiți timp de 1 oră și 45 de minute, până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a cărnii înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Transferați vițelul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Puneți legumele într-un castron; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toarnă grăsimea din tigaia de prăjire și se rezervă. Puneți tigaia la foc moderat, adăugați bulionul de pui și dați la fiert. Gatiti la foc mare timp de 2 minute, razuind bucatile rumenite. Se strecoară sucurile de tigaie într-o cratiță mică și se fierbe la foc mare până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Scoateți sucurile de tigaie de pe foc și lăsați să se răcească timp de 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Bateți untul, câte 1 lingură pe rând. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă în oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Tăiați vițelul în 4 cotlete și transferați-l în farfurii. Puneți puțin din grăsimea rezervată peste carne și serviți cu legumele, trecând sosul la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista