Quinoa Cu Lămâie Condimentată
Quinoa cu lămâie condimentată necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 4 și costă $1.04 pe portie. O porție conține 242 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de spanac pentru copii, semințe de chimen, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Miel condimentat cu lămâie și plante quinoa, Quinoa Cu Mic Dejun Condimentat, și Prăjituri Cu Quinoa Condimentate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți mazărea despicată cu 2 căni de apă într-o cratiță mică până când este fragedă, 25 până la 30 de minute.
Se scurge și se usucă pe un prosop.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați semințe de muștar, acoperiți și gătiți până când apar, 1 minut. Se amestecă chimenul; gătiți câteva secunde până la sfârâit, apoi amestecați mazărea despicată, frunzele de curry, chile, turmeric și 1/2 linguriță. sare. Gatiti, amestecand des, pana cand mazarea despicata incepe sa devina aurie usoara, 2 minute.
Răzuiește într-un castron.
Adăugați spanacul în tigaie, creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând, până se ofilesc, 1 până la 2 minute.
Scurgeți orice lichid. Se amestecă quinoa, amestecul de mazăre despicată și 1 1/2 lingură. suc de lămâie.
Adăugați mai mult suc de lămâie și sare după gust. Împrăștiați cilantro deasupra.
* Găsiți frunze de curry pe piețele indiene.