Quesadilla Torta de pui la grătar
Quesadilla Torta de pui la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 525 calorii, 23g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, sos de grătar, tortilla de făină de dimensiunea burrito și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 37%. Rețete similare includ Torta Picantă De Ciuperci Cu Queso Quesadilla, Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), și Ziua Recunostintei Resturi Quesadilla (3-Brânză Curcan Cranberry & Sage Quesadilla).
Instrucțiuni
Amestecați puiul la grătar, fasolea neagră și 1/2 cană de sos de grătar într-un castron mediu.
Așezați 1 tortilla într-o tigaie ușor unsă cu formă de arc de 10 inci și întindeți-o cu o treime din amestecul de pui.
Presărați cu o treime fiecare dintre roșii, ceapă verde și brânză. Repetați straturile de două ori. Se acoperă cu tortilla rămasă și se apasă ușor. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu.
Coaceți la 400 timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei și tăiați-le în pene.
Se servește cu piure de Avocado și toppinguri dorite.