Pumpkin Polenta Pumpkins

Pumpkin Polenta Pumpkins
Nevoie de o garnitură fără gluten? Pumpkin Polenta Pumpkins ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 283 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, cimbru, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată caldă de dovleac cu Polentan și semințe de dovleac confiate, Mămăligă De Salvie De Dovleac, și Mămăligă Cremoasă De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor o foaie de copt mare, cu margini. Într-un castron, amestecați făina de porumb și 1 cană de bulion rece într-o pastă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Într-o cratiță mare, aduceți bulionul rămas și untul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Bateți în piure, reduceți focul și reveniți la fierbere ușoară.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Bateți făina de porumb și gătiți, amestecând continuu, până când este suficient de groasă pentru a ține urmele unei linguri, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Scoateți mămăliga de pe foc, amestecați brânza și cimbru; condimentează cu sare și piper. Se amestecă până se topește brânza și se amestecă amestecul. Lucrând rapid, turnați mămăligă fierbinte în tigaia pregătită și întindeți uniform cu o spatulă. Se răcește timp de 1 oră, se acoperă și se dă la frigider timp de cel puțin 2 ore, până se răcește și se întărește. (Polenta poate fi făcută până în acest moment cu până la 2 zile înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți ușor 2 foi de copt antiaderente.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Periați blatul de mămăligă cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
8
Tăiați forme de 2 până la 2 1/2 inch cu un tăietor de prăjituri cu dovleac (sau altă formă). Folosiți o spatulă pentru a transfera mămăliga pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute, rotind tigăile la jumătatea drumului.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Se servește cald, acoperit cu o bucată de scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista