Pulique (pui în sos Pulique din Guatemala)

Pulique (pui în sos Pulique din Guatemala)
Pulique (pui în Guatemala Pulique sos) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 436 calorii, 21g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru $ 3.37 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de tomatillos, boabe de piper, epazote și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 72%. Încercați Pui Cu Sos De Roșii Creole Guatemaleze, Tamale guatemaleze cu sos Romesco, și Tocană De Pui Din Guatemala pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați coapsele de pui, dovleceii, cartofii, morcovii, bulionul de pui și 1 linguriță de sare într-un vas mare. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când puiul nu mai este roz și legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți puiul și legumele din oală, rezervând bulionul și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se amestecă masa harina cu apă într-un castron mic și se lasă să stea până când făina de porumb a absorbit apa și a făcut un aluat flexibil, aproximativ 10 minute. Formați aluatul masa într-o bilă de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
4
Așezați bilele de aluat, roșiile, tomatele, usturoiul, ceapa, ardeii guajillo, bățul de scorțișoară, semințele de chimen, cuișoarele, boabele de piper, epazotul și semințele achiote în bulion, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper GuajilloPiper Guajillo
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
AnnattoAnnatto
EpazotEpazot
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
5
Aruncați bățul de scorțișoară și scoateți legumele și bila de aluat din bulion cu o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Puneți-le într-un blender și lucrați în loturi, dacă este necesar, amestecați ingredientele până când sunt în mare parte netede. Se strecoară sosul și se lasă deoparte. Păstrați aproximativ 1/2 cană de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu și turnați încet sosul în uleiul încins, lăsându-l să se prăjească și să buleze până începe să-și schimbe culoarea, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați puiul, dovlecelul, cartofii și morcovii în sos, turnați aproximativ 1/2 cană de bulion de pui rezervat și amestecați. Se condimentează cu sare după gust și se fierbe la foc mic timp de aproximativ 10 minute pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista